Att skriva och prata om pengar | Jane af Sandeberg
15960
post-template-default,single,single-post,postid-15960,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Att skriva och prata om pengar

Att skriva och prata om pengar

Det känns som det viktigaste jag kan göra. Alldeles för många människor skäms för att de inte har koll på sin ekonomi. Och det mitt i hetsen kring konsumtion, bostadsresor och där framgång handlar alldeles för mycket om yta. Följderna kan bli förödande, vilket är tydligt hos till exempel Kronofogden.

Kan jag bidra det minsta lilla till att hjälpa någon genom artiklar jag skriver är jag otroligt glad.

Det här jobbet handlar om att ta grepp över sin privatekonomi. Att inte skämmas och be om råd och hjälp om du inte klarar dig själv.

Publicerat i Amelia i februari 2022.