”De mest spännande bolagen är inte de som har kontor vid Stureplan.” | Jane af Sandeberg
15720
post-template-default,single,single-post,postid-15720,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

”De mest spännande bolagen är inte de som har kontor vid Stureplan.”

”De mest spännande bolagen är inte de som har kontor vid Stureplan.”

Så säger en investerare jag talar med när jag är på jakt efter nya bolag, som är på g, att skriva om.

Och jag tänker att det här har jag varit inom förut. Allt händer inte i Stockholm… Företaget Raytelligence, som jag här skriver om, finns i Halmstad. De började i en radarteknik de utvecklat och ser att det finns en marknad bland vårdföretag. Överraskade blev de när de nu fått ett till ben att stå på med kunder inom den industriella sektorn.

Publicerad i Veckans Affärer i augusti 2017.