Den rubben har inte jag satt | Jane af Sandeberg
15711
post-template-default,single,single-post,postid-15711,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Den rubben har inte jag satt

Den rubben har inte jag satt

Det här ska inte handla om vad jag skrivit i artikeln utan om rubriken. Den innehåller i och för sig två ord, trots att mina drömrubriker bara består av ett enda nyckelord, med dubbla bottnar. Men den är riktigt bra. Och den har dubbla bottnar. Och det är bara att erkänna, det är inte jag som satt den.
Rubriken hör till en intervju med LRFs ordförande, Helena Jonsson, som också är köttbonde och som just avgått efter en massa år i organisationens ledning.
Hon har en del andra perspektiv och det är alltid intressant.

Publicerat i Fokus 26 maj 2017