Frågvis och ännu inte hemmablind | Jane af Sandeberg
15545
post-template-default,single,single-post,postid-15545,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Frågvis och ännu inte hemmablind

Frågvis och ännu inte hemmablind

Jag vill ställa de till synes självklara frågorna. Som behövs verkligen en dirigent när en professionell orkester ska spela ett klassiskt stycke? Och jag älskar att ge mig in i nya ämnen och fråga, fråga och fråga de som vet. Nu är jag återigen inne i ett, för mig som journalist, nytt område nämligen klassisk musik och opera.
Min erfarenhet är att den som är expert lätt blir hemmablind. Jag är definitivt inte hemmablind. Med nyfikenhet och respekt gäller det att närma sig ett nytt område.
Nu får jag frågor om opera och klassisk musik och tar hjälp för att besvara dem i tidningen Opus.

Läs frågespalt (pdf) här