Introvert säljare | Jane af Sandeberg
15642
post-template-default,single,single-post,postid-15642,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Introvert säljare

Introvert säljare

Nej, de här två personerna har i grunden inget med varandra att göra.
Ända talar jag om kommunikation med dem båda, Ulla–Lisa Thordén och Linus Jonkman. Hon är säljcoach och författare och tycker det är konstigt att vi inte fattar att hela företagen måste sälja och se sig som säljare. Och att det inte går att gömma sig i sociala medier… Han är HR-chef och även han författare och talar om att vid rekrytering vara ärlig mot sig själv, inte lita på magkänslan. Det betyder i klarspråk att inte välja den kandidat som du tycker verkar trevligast att fika med.

Visst handlar båda intervjuerna om kommunikation och att vi måste våga möta människor irl.

Introvert? Jo, Linus Jonkman har skrivit boken ”Introvert: den tysta revolutionen” och ”Själv: kraften i egentid”. Klart tänkvärda i en tid där vi fortfarande hyllar extroverta mingelexperter.
Säljare? Ulla Lisa Thordén har skrivit flera böcker bland annat strålande ”Sälj dig själv och ta betalt” och hon har en ny på g som handlar om möten i verkligheten.

Båda intervjuerna är publicerade i Veckans Affärer vecka 35, 1 september 2016.