Påsklov och inspirationsläsning | Jane af Sandeberg
15582
post-template-default,single,single-post,postid-15582,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Påsklov och inspirationsläsning

Påsklov och inspirationsläsning

Hittar två av mina två favoriter som på olika sätt inspirerat och inspirerar mig. Nu behöver jag inte ens läsa de här två böckerna igen, det räcker att jag ser dem för jag ska börja le. Kanske bläddrar jag lite i dem. Både Tage Danielsson och Claire Bretecher, fransk feministisk och briljant satirtecknare, har en attityd som går att ta på. Och även om Tage inte lever längre lever hans attityd och briljanta ord.
Tipsa mig gärna om mer inspirationsläsning. Och glöm inte att inspirationsläsa emellanåt.
Glad Påsk!