Ett överraskande svar öppnar för allt | Jane af Sandeberg
15688
post-template-default,single,single-post,postid-15688,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Ett överraskande svar öppnar för allt

Ett överraskande svar öppnar för allt

Hon är 26 år, cool, målmedveten och ja, duktig.
”Gillar du att hålla tal?”
Min fråga känns självklar och jag tänker redan på min nästa fråga. Men hennes svar ändrar min plan och jag älskar det!
Sofia Kacim är talcoach och svarar:
– Nej. Jag åker runt och föreläser men jag kan vara livrädd, verkligen. Sömnlös innan och absolut livrädd för blackouter.
Så berättar hon om hur hon lärt sig att hantera blackouter, alltså att glömma allt man ska säga. Hon har coachat talare till bland annat TedX och berättar om att alla kan läsa sig något nytt om man är öppen.

Publicerat i Veckans Affärer mars 2017.